Log ind

Vi glæder os til at byde alle velkommen til BFI Food camp

7. september 2022 kl. 10:00 - 15:00

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Er DU tilmeldt FOOD CAMP?

Årets DM I FOOD er lige om lige om hjørnet og der er VIRKELIG fart på udviklingen i FOOD butikken. Af samme grund skal vi mødes i de skønne rammer, som Easyfood låner os til dagen. DM-menuen er tilberedt og er i den grad klar til at blive serveret til DIG – så du er 100% klar til et brag af en kampagne.

VI HÅBER DU GLÆDER DIG LIGE SÅ MEGET SOM OS OG VIL SÆTTE STORT KRYDS I KALENDEREN – BFI FOOD CAMP d. 7. september fra kl. 10:00 – 15:00 HOS EASYFOOD I KOLDING

 

Hvorfor FOOD CAMP?

  • I takt med de stigende priser og potentielt færre kunder i butikkerne – grundet det pres som forbrugerne er underlagt – har det ALDRIG været vigtigere at kunne fremstå knivskarpe.
  • De produkter, som I producerer i butikken, kan få et andet udtryk og fremstå endnu mere indbydende, såfremt de tilsættes en passende mængde tryllestøv.
  • Netop derfor inviterer vi ALLE vores food butikker til FOOD CAMP – med henblik på at fylde en dag med tips & tricks i alle afskygninger i relation til FOOD.
  • Dine værter fra BFI og velkendte leverandører vil i forskellige BOOT-CAMPS vise dig, hvordan man ”tryller” og tilsikre, at du efter denne dag er mester på dette felt og derefter kan lære dine ansatte selvsamme magi i din butik.
  • Fokus på de 3 P´er PRODUKTIONPRÆSENTATIONPERFORMANCE

Dagens Program

Vi fra BFI vil kickstarte dagen med at byde velkommen i plenum, sætte scenen og løfte sløret for de elementer som gør sig gældende i Kampagne 10 – DM I FOOD 2022, for dernæst at slippe dig løs, med alle dine BFI-kolleger.

PØLSEBAREN – kan vi gøre andet og mere?
KAGEDISKEN – en kage er ikke bare en kage!
SANDWICH – gør det let for kunden at vælge!
VARME PRODUKTER – fokus på præsentation af produkter!
DISKEN – den lille indsats gør den store forskel!
BOBLERE – nye produkter/leverandører/koncepter!
MERRYCHEF – Bliv Masterchef i brugen af Merrychef
SKILTE & MARKETING – Husk prisen på grisen!

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

BFI 25år

Haaning